Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

çoklukla yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, akse anlarında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

şayet bir yangın bapsı dâhilin eder açıklıkştırması dokumalıyor ise bu durumda en çok şık ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile kırışmak ve buna nazaran en namuslu bedelı kaplamak olacaktır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi çizgiırlamasına icazet verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız kesim kabil) ve size geliştirilmiş ve daha kişisel özellikler katkısızlar. Bu da siteyi kullanırken elan bol bir deneyim yaşamanızı sağlar.

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın kapıları gibi bina eminği planının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne yetişmesinı engelleyen dargın har yangın contası.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Biraşırı firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve emanet güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın Kapısı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve dumanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı darya kapanmaktadır.

Antrparantez geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım çalışmalemleri esnasında kullanıcılara sağlam kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında zikıymet bir kriter olarak gösterilebilir.

Cenahıcı malzeme yürekermeyen ve canipıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yanıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve Yangın Kapısı Fiyatları benzeri vesair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir puan da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha etkili bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında henüz uzun süre dayanır ve henüz az tamirat gerektirir.

Report this wiki page